Västanåteaterns uppsättning av “En Midsommarnattsdröm” måste bara ses!

Jag måste bara få slå ett slag för en av sommarens höjdpunkter – Västanåteaterns uppsättning av Shakespeares En Midsommarnattsdröm. I söndags hade jag nämligen lyckan att få uppleva en fantastisk kväll i Berättarladan. Som alltid bjuder Västanåteatern på en helt magisk teaterupplevelse. Det är sällan man blir besviken,  men denna gång har de även kryddat föreställningen med en massa humor. De fyra clownerna, vars roll är att sätta upp en pjäs i pjäsen, är helt ofattbart roliga. Det är nästan så att de stjäl hela showen, men Jacob Hultkrantz och Hanna Kulle är som alltid fantastiska också.

Recensionerna har som oftast varit positiva och såväl DN som Svd lovordar ensemblens kreativitet och berättarglädje. Pjäsen spelas en bit in i september och  har du ännu inte kommit dig för att åka till Berättarladan i Sunne så är det verkligen dags. Du kommer inte att bli besviken!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Anna skriver:

  Jaaaaa, såååååå bra!!!!!

 2. Hedvig skriver:

  Och jag som inte verkar komma iväg för första gången på flera år! Har sett alla deras föreställningar de senaste åren, och tycker särskilt om när de spelar Selma. Hur bra är En midsommarnattsdröm om man jämför med Kalevala och Selma-föreställningarna?

 3. Mia skriver:

  Det är mycket man känner igen från de andra föreställningarna tex scenografin, musiken och kläderna. Också den fantastiska närvaron hos skådespelarna! Det som skiljer denna gång är inslaget av så mycket humor. Det är den absolut roligaste Västanåuppsättning jag har sett.

  Andra föreställningar tex. “Kejsarn av Portugallien”, “Romeo och Julia” eller “Fröken Julie” har varit gripande på ett helt annat sätt. Här i “En Midsommarnattsdröm” känner man sig alldeles upplyft av allt skrattande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.