Tidningen Vi Läser

För alla som vill ha ett kompelement till att surfa runt på olika bokbloggar vill jag tipsa om tidningen Vi Läser som jag prenumererat på sedan i början av året. Tidningen har alltid ett intressant författarreportage och har i de senaste numren intervjuat Pocketpingel-favoriter som John Ajvide Lindqvist och Haruki Murakami. Reportage blandas med artiklar om allt som rör böcker och en mängd boktips. I varje nummer finns en samlingssida med alla boktips på en sida som lätt går att klippa ut och ha med sig i handväskan.

Redaktionen har också en blogg och där återfinns ytterligare en av våra favoriter i kolumnen Fråga Khemiri, där man kan mejla frågor om allt som har med böcker att göra till Hassan Khemiri. Tidningen Vi Läser kommer nu med sex nummer per år och en prenumeration kostar bara drygt 325 kronor.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Karin H skriver:

  Har inte kommit mig för att prenumerera, men köper varje nummer. Det finns mycket läsvärt för bokälskare i den tidningen.

 2. Mia skriver:

  Jag gillar handväsktipset!

  Det är ofta man står i bokhandeln och försöker komma ihåg en titel eller författare man hört talas om. Lite grann samma som när man står på systemet och försöker känna igen etiketten på en vinflaska 🙂

 3. Anna skriver:

  Jag köper också denna tidning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.