Yourlife satsar på “mer”läsning

Råkade snubbla över första numret av det nya magasinet Yourlife . Det är Carina Nunstedt som tidigare startat  Mama och Family Living som nu skapat ett nytt magasin där hon vill ge “en överraskande mix av omvärldskoll, böcker, reflektion, nya trender,karriär, kultur, debatt, nya förebilder och mer läsning än vad man brukar få i ett glossigt svenskt kvinnomagasin.”

Första numret bådar gott. Det innehåller flera intressanta intervjuer, tex med Elisabeth Gilbert om hennes bästsäljare Eat, pray love (som Pia skrivit om tidigare). Louise Boije af Gennäs intervjuas om sin comeback på den svenska författarscenen med boken “Högre än alla himlar”. Och där finns ett helt uppslag om Margaret Atwood! Hon återfinns under vinjetten “Klassikern” som verkar bli ett återkommande inslag. Heja Margaret! Till Yourlife finns också hemsida, bloggar och en webbradioshow varje vecka med  Daniel Breitholtz och Carina Berg.

Nu har Nummer två precis kommit ut och jag tänker försöka få tag på det även om jag blir lite trött när jag ser Emma Wiklund på omslaget. Inget fel på henne, hon är ursnygg och säkert jättetrevlig, men som omslag betraktat känns det inte särskilt överraskande eller spännande. Det vore ju roligt med lite “nya” ansikten om tanken är att servera en överraskande mix. Ett tips till redaktionen är att leta efter intressanta människor även utanför Stockholms innerstad…

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Anna skriver:

    Säger du så får jag väl prova då!

  2. Hedvig skriver:

    Carina Nunstedt brukar ju inte misslyckas med sina föresatser, varken när det gäller att hitta nya behov i en tidningsmarknad som man tycker borde vara övermätt för länge sen, eller att uppfylla dem väl!

    Det kändes fräscht att ordet “livsstil” inte fanns med i innehållsdeklarationen. Ska absolut testa tidningen, men jag tror att jag väntar tills det kommer nåt prenumerationserbjudande med presenter. Jag är ju en sk “väskryckare”….:-)

    Tack för tips!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.