Gillar Babels “biblioterapi”!

Måste bara få hylla nya Babels programinslag “Biblioterapi”! Om man behöver guidning i livet är det ju så självklart att man kan vända sig till skönlitteraturen för råd och vägledning. Varför betala dyra coacher? Böcker är ju alldeles gratis! I alla fall om man utnyttjar våra kära bibliotek. (Läs pinglan Pias hyllning till bibblan!) Kanske skulle man se dem som “livets apotek”? Tänk så mycket visdom det döljer sig bland bokhyllorna!

Babel har avhandlat ämnen som otrohet och hämnd samt senast igår en ung man som behövde hitta rätt spår in i vuxenvärlden. Undrar vilka tips man skulle kunna få som trött mamma med barn på väg in i tonåren? Vad finns att inspireras, uppmuntras och tröstas av där ute i världslitteraturen?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Karin H skriver:

  Mia du får väl skicka in din fråga? Jag gillar också inslaget, gillar överhuvudtaget nya Babel, med intressanta gäster och spännande diskussioner. Dock har jag lite svårt för August Strindberg-inslaget som känns lite fånigt.

  Nästa vecka ska ju vår Jonas vara med, så det lär ju bli en högtidsstund.

 2. Kia skriver:

  Har precis tittat på Babel med Hassen Khemiri i SVT Play från igår. Vad han verkar charmig och ödmjuk! Längtar till det lilla “mariekexet” vi läsare ska få till hösten! Och tänk, honom har ni träffat! 😉

 3. Hedvig N skriver:

  Har faktiskt inte sett Babel sen de bytte programledare. Hur funkar Jesica Gedin?

 4. Karin H skriver:

  Jag tycker hon är toppen. Bra bokälskar-nivå. Djup utan att vara pretto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.