Varför krångla till det?

Den här bilden från Blackebergs Bibliotek har ju cirkulerat runt ett tag på bland annat Face Book och jag tycker att budskapet är så befriande skönt ärligt och fyllt med engagemang.

Vi bloggande pocketpinglor har ju ibland pratat om att vi har dåligt samvete för vår blogg. Att vardagens karusell med den tidspress vi många lever under gör att vi kanske inte skriver så många inlägg som vi skulle önska att vi gjorde. När man bloggar så vill man ju gärna känna att man har något “vettigt” att säga om böckerna

‘Men vi kanske inte behöver känna den pressen? Ibland räcker det kanske med ett kort, kärnfullt  och tydligt budskap som denne “nästan 80-åriga” läsare formulerat. Varför krångla till det?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Pia skriver:

  Håller fullkomligt med! Den största invändningen jag har när jag läser en bok är ofta att den är just för lång. Samtidigt som något av det svåraste är att skriva kort. Men det tycker jag denne man gjorde exemplariskt.

 2. Katarina skriver:

  Ha, ha – ja, det var kul och kärnfullt. Och så sant – nu ska jag skriva kort och mer, hoppas jag:-)

 3. Karin H skriver:

  Åh vad bra, jag har inte sett den tidigare. Visst blir man nyfiken på vad det var för bok?! Och Pia, hur vet du att det var en man?

 4. Anna skriver:

  Hehehe, så klokt. Fram för mer kort och koncist!!

 5. Kia skriver:

  Kanske till och med jag vågar mig på att tycka till lite oftare… Ska bara läsa något också först! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.