Hipp hipp hurra! Pocketpinglorna 10 år

Tiden går fort när man har roligt. Ett hundratal böcker har vi läst tillsammans, och nu har vi träffats regelbundet för att diskutera dem i tio år. Detta firades rekorderligt med knytkalas i den vackra sommarkvällen hos Mia. Särskilt roligt var det att vår pingla Down Under, Pia, tagit sig ända från Australien till Sverige för att fira vårt jubileum. En promenad hanns också med där vår naturvetare Karin guidade oss i den svenska floran, med linnéor och orkidéer. Vi skålade för varandra, för alla böcker vi läst, för de vi (ssa av oss) inte läst, och för de vi kommer att läsa. På sommarlistan nu satte vi upp Vägen mot Bålberget av Therése Söderlind, och Khaled Hosseinis nya “Och bergen svarade”. Och självklart diskuterades vår senaste läsning: Steglitsan av Donna Tartt. Recension kommer!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Mia skriver:

  Himla mysiga 10 år har det varit

 2. Karin H skriver:

  Fantastiska år! Så mycket roligt, nyttigt, intressant och tramsigt vi har diskuterat. Så många böcker som jag aldrig skulle ha läst utan er. Så mycket god mat vi ätit…

 3. Pia skriver:

  Världsklass! Alla borde vara med i en bokklubb för det vidgar vyer, bjuder på kulinariska upptäckter, är som en lisa för själen och, framför allt, förlänger livet med en skrälldus år (som följd av alla skratt och tok). Tack alla fina Pocketpinglor för att ni finns!

 4. Anna skriver:

  Jaa, detta att jag fått läst så många böcker jag aldrig annars skulle ha upptäckt!
  Vilka härliga år jag haft med er!! och så spännande att se vad nästa 10 år har att erbjuda!!

 5. Hedvig B skriver:

  Instämmer i allt! Så mycket fattigare dessa år hade varit utan böcker, våra träffar och inte minst bloggen med alla roliga diskussioner vi har och haft här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.