Pocketpinglorna i pappersformat igen!

Pocketpinglorna i Året Runt. Fotografen Jan ville att vi skulle lägga oss på golvet i en hög med böcker, och i mitten fick dator-Pia sitta i sin laptop (via Skype)

Vi pinglor i denna blogg var ju med i ett uppslag i Nya Wermlands-Tidningen i våras och fick mycket positiva reaktioner på det. Reportern Nicole de Bouczan hängde med oss när vi träffades hemma hos Karin och vi fick också lägga ut texten om våra favoritböcker. Bland annat ledde reportaget till att vi fick en egen liten utställning på Stadsbiblioteket i Karlstad.

Pocketpinglorna i NWT. Foto: Pontus Ferneman

Pocketpinglorna i NWT med Pia IRL. Foto: Pontus Ferneman

Nu har vi på nytt hamnat i tidningshyllorna, närmare bestämt i Året Runt! Återigen är det en mycket fin text som gör vår klubb rättvisa och förhoppningsvis kan inspirera andra att starta en bokklubb. Ett under att den stackars reportern Ussie Hjelm lyckades få ihop texten av allt vårt kacklande!

En lustig detalj på bilden i Året Runt är den lilla femboten Pia, som befinner sig mitt i vår “bokblomma” i en dator. Vid tillfället bodde  hon i Australien och deltog i våra bokträffar via Skype. Som jag minns det var det Hedvig B som tog på sig uppgiften att bära runt på henne. 🙂

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Pia skriver:

  Ska rusa till Pressbyrån direkt!!!
  /Pia – the Fembot
  http://www.youtube.com/watch?v=ElgiMmHdNR4

 2. Boklusen skriver:

  Grattis! Jättekul!

 3. Patrik skriver:

  Bästa pinglorna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.